"Werken voor een jeugdzorgorganisatie vergt een bepaalde benadering. Sommige van onze werknemers spreek je aan met 'je' en andere met 'u'. We zitten ergens tussen casual en zakelijk in. Deze nuance voelt ICT&CO heel goed aan."

Maarten Follender - Stichting entrea lindenhout
entrealogo.jpeg

Eén oplossing voor alle telefonie

Stichting Entrea Lindenhout kampte met een versplinterd telefoonlandschap. De jeugdzorgorganisatie vroeg ICT&CO om één oplossing te bedenken voor alle telefonie. Die oplossing kwam er. ICT Service Manager Maarten Follender vertelt hoe hij de samenwerking ervaarde. 

Korte lijntjes, service en support

De telefonie is nu goed en centraal georganiseerd, maar toch klopt Maarten nog regelmatig bij ICT&CO aan. “Dat kan zijn vanwege onderhoud, maar ook bijvoorbeeld omdat een nieuwe medewerker een nieuw nummer of een mobiele telefoon nodig heeft. Ook als er een meldtekst veranderd moet worden of wanneer ik tegen een probleem aanloop, dan heb ik ICT&CO altijd snel te pakken. Dat de lijntjes zo kort zijn, vind ik bijzonder prettig. Als ik ICT&CO moet omschrijven, dan kan ik niet om woorden als service en support heen.” 

Meedenken over de toekomst

“ICT&CO denkt mee over wat er in de toekomst nog meer mogelijk is”, vertelt Maarten. Zo zijn we aan het kijken naar de integratie van de telefooncentrale met Microsoft Teams. “Ik ben hier erg positief over, maar we zoeken samen goed uit of deze vergaderoplossing ook past bij onze sector en het type gebruiker. Onze samenwerking gaat altijd op basis van goed vertrouwen en ik weet dat ICT&CO altijd met een eerlijk advies komt.” 

Informeel karakter en klantgericht

Maarten benadrukt ook het informele karakter van de communicatie tussen hem en ICT&CO. “ICT&CO is vriendelijk, klantgericht, gaat goed om met klanten en dat is echt een pré voor mij. Als ik ze bijvoorbeeld aan de lijn heb, vragen we altijd hoe het met elkaar gaat of we bespreken even onze gemeenschappelijk passie: voetbal. Het informele past ook bij onze organisatie en sector: jeugdzorg en het sociale domein. Dat ons contact dus niet alleen puur zakelijk is, vind ik prettig.”

pexels-evg-kowalievska-1128207(1).jpg

Ook een oplossing
op niveau?

Betrouwbaar, veilig en tegen een scherpe prijs.
Ontdek wat we jou te bieden hebben.

Contact opnemen