pexels-fauxels-3184356-62x.png

ICT-partner met een glimlach!

ICT&CO heeft alles in huis om de ultieme werkplek te creëren. Online en offline. Thuis en op het kantoor. Van printers tot veiligheidsoplossingen. Bij ons staan persoonlijk contact, betrokkenheid en de mens voorop. Wij zijn een ICT-partner met daadkracht. Zo krijg je uitstekende ICT-oplossingen, altijd met een glimlach. 

Snel en persoonlijk geholpen

Wij hebben alle kennis in huis en snappen de branche waarin je werkt. Je praat met de specialisten, niet met een klantenservicemedewerker. Dit persoonlijke contact is voor ons heel belangrijk. Zo houden wij feeling met de werkplek en met wat er gaande is. Om hierop weer naadloos te kunnen inspelen. 

pexels-evg-kowalievska-1128207.jpg

Specialisten

Onze experts hebben hart voor ICT en voelsprieten voor innovatie. We adviseren eerlijk en verkopen niet ‘om het verkopen’. We snappen dat niet iedereen kaas heeft gegeten van IT. Daarom praten we in gewone taal en weten we goed te communiceren met zowel de IT-manager als de collega zonder IT-knobbel.  

pexels-fauxels-31843562x.png

Werkgeluk vergroten

Met een glimlach je werkdag beginnen, betekent dat je gelukkig bent. Een fijne werkplek draagt daaraan bij. Om die plek te creëren, realiseren wij complete ICT-oplossingen. Wij vergroten het werkgeluk met snel internet, logische telefoniestructuren en veilige toegang tot de cloud.  

Perfect voor jouw budget

De perfecte werkomgeving hoeft niet duur te zijn. Voor elk budget bieden wij een totale oplossing. We denken breed met je mee en begrijpen het als geen ander: als jouw scanner in het magazijn niet werkt, werkt je hele operatie niet. Vertrouw dus op ons om verder en breed te denken. ICT&CO zoekt onafhankelijk naar de beste IT-oplossingen voor jouw bedrijf. 

24/7 support (ook voor spoedgevallen)

ICT&CO biedt 24/7 ondersteuning in geval van nood. Hiervoor zijn wij altijd bereikbaar via 024 204 99 11.

Noodgevallen welke urgent zijn worden altijd direct opgepakt.

 

Niet urgente verzoeken worden binnen 48 uur in behandeling genomen (tijdens kantoordagen). 

Mail ons via support@ictenco.nl of bel ons (snel) via 024 204 99 00.

pexels-evg-kowalievska-1128207(1).jpg

Ook een oplossing
op niveau?

Betrouwbaar, veilig en tegen een scherpe prijs.
Ontdek wat we jou te bieden hebben.

Contact opnemen