pexels-proxyclick-visitor-management-system-2451646.jpg

Continuïteit

Als al die mooie ICT-systemen de continuïteit niet waarborgen, kun je ze net zo goed afdanken. Ga voor oplossingen die je bedrijf altijd draaiende houden.

Contact opnemen

Waarom ICT&CO?

Eén ICT-expert als aanspreekpunt

Eenvoudig opschalen en afschalen

Maandelijks opzegbaar contract

Altijd bereikbaar met 24/7-service

Adviseren onafhankelijk

Kennis van de branche waarin jij werkt

Vertrouw op de migratie

Stilstaan is achteruitgaan. Als je overstapt naar een nieuwe ICT-beheerder, wil je dus dat alles zo soepel en snel mogelijk verloopt. Met een gedegen aanpak beperken we de downtime tot een minimum. Iedere component brengen wij in kaart. Zo hebben wij allebei een totaaloverzicht, begrijpen wij jouw organisatie en zijn er geen verrassingen. 

pexels-fauxels-3184356-22x.png

Dag risico, welkom continuïteit

Een internetstoring kan een bedrijf compleet platleggen. Door dit soort risico’s in kaart te brengen, kun je jouw organisatie alvast bewapenen tegen toekomstige uitdagingen. Denk aan het inrichten van extra internetverbindingen of back-upsystemen. Zo waarborg je de continuïteit en loopt geen enkel proces gevaar.  

Team van experts

Dat migreren een hoge investering is, is een fabel. Feit is dat je met ICT&CO geen grote uitgaven hoeft te doen om eigenaar te zijn van een efficiënte ICT-oplossing. Op basis van onze maandelijkse abonnementen staat er een team van experts voor je paraat. Onze kenmerken: snel, persoonlijk en toegankelijk.  

pexels-evg-kowalievska-1128207(1).jpg

Ook een oplossing
op niveau?

Betrouwbaar, veilig en tegen een scherpe prijs.
Ontdek wat we jou te bieden hebben.

Contact opnemen