"ICT&CO focust zich alleen op de dingen waar ze écht goed in zijn. Kunnen ze iets minder goed, dan hebben ze daar partners voor, om zo toch de best mogelijke service te verlenen. Ze tillen ons naar een hoger niveau."

Merlin van den Berg - ICT Manager Ojah
ojah-groot.jpeg

Stabiel internet & co voor vleesvervangerproducent Ojah

Voor vleesvervangerproducent Ojah is een stabiele internetverbinding cruciaal. Valt de verbinding even weg, dan stopt het registratiesysteem óók met werken. Belangrijke informatie over bijvoorbeeld de voorraad in de fabriek is dan niet meer up-to-date. Voor Ojah is een betrouwbare IT-partner, die weet hoe het bedrijf werkt, daarom veel waard. Merlin van den Berg, verantwoordelijk voor marketing en ICT bij Ojah, vertelt erover.  

Papiergebruik

Een werkend registratiesysteem is noodzakelijk voor de processen van Ojah én voor hun duurzame imago. “Als het registratiesysteem wegvalt, moeten we alles handmatig bijhouden. Dat betekent dat het onnodig gebruik van papier toeneemt. Ook in dat kader is het voor ons belangrijk dat er écht een stabiele internetverbinding is.

Hoger niveau

ICT&CO kreeg de belangrijke taak in handen. Merlin: "Vanaf het begin van onze samenwerking had ik het idee dat ze betrokken waren en onze visie en ambities voor de toekomst begrepen. Wij zijn op zoek naar een partner die samen met ons de top wil bereiken. Geen partner die subassertief is en niet meegaat met onze enorm snelle groei. ICT&CO begreep dat al in het eerste gesprek. Ze kwamen met een passende oplossing voor stabiel internet, een duidelijke uitleg en lieten verschillende opties zien. Ook hebben ze uitgebreid vooronderzoek gedaan.

Complete IT naar ICT&CO

Merlin is zo tevreden met ICT&CO, dat Ojah op dit moment de overstap maakt naar een totaalpakket: van telefonie tot beveiliging. “Ook dat laatste is voor ons belangrijk: we hebben kwetsbare informatie, bijvoorbeeld over hoe je door middel van extrusie een vezelige structuur krijgt om plantaardige kipstukjes te produceren. Daar mag niet zomaar iemand bij kunnen.” Ojah gaat op advies van ICT&CO nu werken met een twaalf-stappen-beveiligingsplan.  

Vertrouwen en loslaten

Je bent niet van de een op de andere dag helemaal over op ICT-gebied, weet Merlin ondertussen. “We zijn er al een flinke tijd mee bezig. Het heeft veel voeten in de aarde. Maar”, zegt Merlin, “het gaat soepel en omdat ik vertrouwen heb in ICT&CO, kan ik het los kan laten.” Mocht er dan, als alles geregeld is, toch nog iets zijn, dan vindt Merlin het fijn dat ICT&CO snel op locatie kan zijn. “Hulp op afstand is hip, maar vaak niet heel praktisch. Het is fijn dat we nu een IT-partner hebben die langskomt als de printer niet werkt.”  

pexels-evg-kowalievska-1128207(1).jpg

Ook een oplossing
op niveau?

Betrouwbaar, veilig en tegen een scherpe prijs.
Ontdek wat we jou te bieden hebben.

Contact opnemen