"Het laat zien dat ICT&CO niet voor de makkelijkste oplossing kiest, maar voor de oplossing die het best bij jouw bedrijf past. Om tot de juiste oplossing te komen, denken zij vooruit. Dat is enorm belangrijk, omdat we een kantooromgeving willen die toekomstbestendig is. En natuurlijk ook veilig, als het gaat om cybersecurity."

Rob Rommelse - Directeur van Schoonmakend Nederland
schoonmakendlogo.png

Schoonmakend Nederland stapte veilig over naar de cloud

IT-gedoe op de werkvloer? Rob Rommelse, de directeur van Schoonmakend Nederland, weet er alles van. Het ging op het kantoor van de brancheorganisatie veel te vaak over IT-problemen. “Dan kun je brandjes blijven blussen, maar daarmee los je het echte probleem meestal niet op.” Tijd om daar iets aan te veranderen, samen te gaan werken met ICT&CO en veilig over te stappen naar de cloud. 

”Eindelijk weer een écht IT-gesprek”

Rob schoof aan tafel bij ICT&CO en dat klikte meteen. Rob: “ICT&CO deed moeite om ons bedrijf te snappen. Samen zijn we om de tafel gegaan, om te praten over wat voor ons belangrijk is. Het voelde alsof ik voor het eerst weer een écht gesprek had over IT. Een persoonlijk gesprek waarin werd doorgevraagd én werd meegedacht.”

Een oplossing op maat

Dat doorvragen, het meedenken; Rob weet dat dit ontzettend belangrijk na ruim twee jaar samenwerken ICT&CO. “Wij stellen vragen, zij stellen vragen terug. Daardoor kom je er soms achter dat dingen heel anders zitten, dat er een groter onderliggend probleem is waar je mee aan de slag moet.”  

Verhuizen naar de cloud

Op dat gebied zijn in de afgelopen tijd bij Schoonmakend Nederland grote stappen gezet. Het bedrijf werkte nog met fysieke servers. Die waren aan vervanging toe omdat je qua snelheid, mogelijkheden en veiligheid up to date wil blijven. Snel in orde brengen, riepen ze bij Schoonmakend Nederland. Rob: “ICT&CO riep ons toen terug: snelheid is nu niet het allerbelangrijkste. We doen het stap voor stap, om te zorgen dat alles klopt. Voor nu en voor de toekomst.”   

Veilig werken voor iedereen

“En nu de migratie is doorlopen denk ik: hé, het is gewoon al gebeurd en we hadden het niet eens door. Het ging zo eenvoudig.” Zelfs de adoptie van het overstappen naar de cloud verliep soepel en naar wens. “De volledige begeleiding heeft ICT&CO op zich genomen. Ze leerden onze medewerkers met de cloud leren werken. Hoe sla je bestanden op? Wanneer gebruik je welke map? Iedereen is nu wegwijs.”  

”Je hoort nu niemand meer over IT”

Het allerfijnste aan de samenwerking met ICT&CO? “Je hoort nu niemand meer over IT”, concludeert Rob. “Brandjes blussen is niet meer nodig, omdat ICT&CO een stap verder denkt. Dat geeft veel vertrouwen. Gaat er dan toch een keer iets mis? Dan zijn ze bereikbaar. Ze komen naast je zitten, kijken met je mee en lossen het voor je op. Ze zijn in staat op dingen op een begrijpelijke manier uit te leggen en stemmen hun taal en uitleg af op jouw technische kennis. Dat we nu een basis hebben, een fijne partij om mee te werken, dat is voor ons ontzettend belangrijk.”  

pexels-evg-kowalievska-1128207(1).jpg

Ook een oplossing
op niveau?

Betrouwbaar, veilig en tegen een scherpe prijs.
Ontdek wat we jou te bieden hebben.

Contact opnemen