"ICT&CO begrijpt ons én snapt wat er nodig is op ons kantoor."

Gonnie Spee - advocaat bij AB Advocaten
abadvologo.png

Gonnie Spee, advocaat bij AB Advocaten

Een rechtbank heeft zijn eigen werkwijze en processen en daar horen ook specifieke ICT-systemen bij. Die zijn anders dan de systemen waar het advocatenkantoor als onderdeel van het bedrijfsleven mee werkt. Een advocatenkantoor past haar bedrijfsvoering daarop aan en houdt rekening met die verschillende werelden. Dat is al een digitale uitdaging an sich voor Gonnie Spee, advocaat bij AB Advocaten.  

Toen de rechtbanken in de eerste lockdown besloot live zittingen te vervangen door digitale zittingen, vroeg dat een omschakeling van onze eigen processen. Waar we eerst nog naar de rechtbank togen om ons pleidooi te houden, moesten we nu met de toga aan vanuit de eigen bureaustoel inloggen in een digitale zitting. Het advocatenkantoor vroeg ICT&CO daarop snel te acteren. 

Tussen twee werelden in

“Aan de ene kant vind je de rechtbank, die soms andere keuzes maakt op het gebied van IT-ontwikkelingen,” legt Gonnie uit. “Aan de andere kant heb je een wereld die al verder was in de digitale transitie. Wij bevinden ons tussen die twee in. ICT&CO is in staat om beide werelden te zien en staat er ook voor open,” vervolgt Gonnie.  

 

Het moment dat het advocatenkantoor de switch moest maken naar digitale zittingen, liet dat zien. “ICT&CO dacht na over oplossingen, vertelde ons in normale mensentaal wat er op dat moment nodig was en wat realistisch gezien haalbaar was. De bibliotheek werd ingericht als zittingsruimte op het kantoor van AB Advocaten. Een ruimte waarin advocaten en cliënten genoeg afstand kunnen houden van elkaar, en toch allebei zichtbaar zijn op beeld in de rechtbank.” 

IT waar je écht iets aan hebt

Met ‘standaard’ IT-oplossingen kun je voor iedere organisatie maatwerk verrichten en iets leveren waar iemand echt iets aan heeft. Dat ervaarde AB Advocaten ook. Gonnie: “ICT&CO komt niet zomaar met een oplossing aan, of met technische snufjes waar we niets mee kunnen, maar zoekt naar oplossingen die perfect passen bij onze werkomgeving. Ze gaan het gesprek daarover aan met ons en blijven ook daarna betrokken. Als een oplossing niet voor iedereen werkt, dan bedenken zij iets anders.”  

pexels-evg-kowalievska-1128207(1).jpg

Ook een oplossing
op niveau?

Betrouwbaar, veilig en tegen een scherpe prijs.
Ontdek wat we jou te bieden hebben.

Contact opnemen