pexels-proxyclick-visitor-management-system-2451568.jpg

Veiligheid

Werp een veiligheidsdeken over gevoelige informatie, data en software. Met cyberbeveiliging blijft jouw bedrijf altijd in beweging.

Contact opnemen

Waarom ICT&CO?

Eén ICT-expert als aanspreekpunt

Eenvoudig opschalen en afschalen

Maandelijks opzegbaar contract

Altijd bereikbaar met 24/7-service

Adviseren onafhankelijk

Kennis van de branche waarin jij werkt

Veilige ICT-omgeving staat paraat

De tijd van simpele virussen is voorbij. Elk bedrijf, groot en klein, is kwetsbaar. Samen met onze klanten en volgens de uitgangspunten van de NCSC realiseerden wij de perfecte ICT-omgeving. Dit geldt voor infrastructuur, telefonie en jouw werkplek. ICT&CO houdt jouw verkeersstromen in de gaten en versleutelt de omgeving.  

pexels-fauxels-3184356-32x.png

Onzichtbare strijd

Zeventig procent van het mkb is zich niet bewust van de risico’s van cyberaanvallen. In de wereld van digitale criminaliteit speelt zich een oorlog af die niemand ziet. Als je weet waar de uitdagingen zitten, dan weet je die ook te monitoren. Wij zien afwijkingen, detecteren die op tijd én reageren er meteen op. Zo ben jij met cyberbeveiliging altijd goed beschermd.  

Cyberbeveiliging

We kunnen wel een dure oplossing naar binnen rijden, maar om digitale criminaliteit te weren, zijn geen grote investeringen nodig. Kleine aanpassingen maken al een groot verschil. Zo heeft jouw organisatie misschien voldoende aan een fractie van de mogelijkheden. ICT&CO onderzoekt waar de bedreigingen in jouw organisatie zitten en vindt de juiste cyberbeveiliging. 

pexels-evg-kowalievska-1128207(1).jpg

Ook een oplossing
op niveau?

Betrouwbaar, veilig en tegen een scherpe prijs.
Ontdek wat we jou te bieden hebben.

Contact opnemen