pexels-cottonbro-4604599.jpg

Bereikbaarheid

Even niet bereikbaar zijn of geen toegang hebben tot data of applicaties, zet jouw bedrijf stil. Met de juiste ICT is de batterij van jouw organisatie altijd opgeladen.

Contact opnemen

Waarom ICT&CO?

Eén ICT-expert als aanspreekpunt

Eenvoudig opschalen en afschalen

Maandelijks opzegbaar contract

Altijd bereikbaar met 24/7-service 

Adviseren onafhankelijk

Kennis van de branche waarin jij werkt

Gesmeerd ICT-proces

ICT hoort een gesmeerd proces te zijn, maar dat is niet altijd een gegeven. Neem afscheid van haperende telefoongesprekken, wegvallende wifi en chaotische IT-structuren. En verwelkom efficiënte oplossingen die jouw bedrijf sterker maken. Wij maken met ICT je leven makkelijker. 

r-architecture-jvq0q5ikemm-unsplash2x.png

Definitie bereikbaarheid verbeteren

De definitie van bereikbaarheid is niet voor één gat te vangen. Een jeugdzorginstelling wil haar zorgmedewerkers altijd en overal kunnen bereiken voor spoedgevallen. En kantoorpersoneel heeft altijd wifi nodig om zijn werk te kunnen doen. ICT&CO kent de verschillen en voegt met de juiste oplossing waarde toe. Hoe definieer jij bereikbaarheid? 

24/7 bereikbaar

Als jouw organisatie altijd bereikbaar moet zijn, dan wil je een IT-partner die ook 24/7 paraat staat. Onze helpdesk helpt je altijd en overal op weg. We behoeden je ook voor toekomstige uitdagingen en signaleren oplossingen nog voordat er problemen zijn. Met ICT&CO zit je altijd goed.  

pexels-evg-kowalievska-1128207(1).jpg

Ook een oplossing
op niveau?

Betrouwbaar, veilig en tegen een scherpe prijs.
Ontdek wat we jou te bieden hebben.

Contact opnemen